Covid-19

Corona hulp voor werkgevers / werknemers

Juist in tijden van crisis zijn we er

Alles staat onder spanning op dit moment: de gezondheid, het sociale leven, de zorg voor kinderen en familieleden. De onzekerheid die corona met zich meebrengt zal ook invloed op het functioneren van werknemers hebben. Klachten kunnen toenemen en voor sommigen net even te veel worden. Om dat voor te zijn, en tegen te gaan, is het goed om medewerkers hulp te bieden. BMWE helpt hier graag bij. Zo hebben we voor enkele van onze klanten al een hulplijn opgezet, bieden we online familie/organisatie opstellingen aan en bieden we EMDR aan met behoud van 2 meter afstand in onze grote cursus ruimte. 

Ook wachten we met spanning af wanneer onze haptotherapeuten kunnen starten met behandelingen. Speciaal voor mensen in sociale isolementen, die lijden aan huidhonger (serieus te kort aan aanraking) 

Stevig in bedrijfsmaatschappelijk werk

Stress, angst en het gevoel controle over de situatie te verliezen zijn in deze coronacrisis de grootste boosdoeners. Met onze achtergrond en ervaring in bedrijfsmaatschappelijk werk, haptotherapie, coaching en traumaverwerking staan wij uw medewerkers bij in deze crisissituatie. Door telefonische consulten en door middel van videobellen krijgen uw medewerkers weer grip op de situatie.

Wat we doen

Bij BMWE staat maatwerk altijd voorop. Door goed te luisteren weten we snel tot de kern te komen en een traject te bewandelen wat past bij de situatie. Het doel staat daarbij voorop: krachtiger uit deze Coronacrisis komen. Natuurlijk in goed overleg, met u als werkgever. Zoekt u ook naar een manier om uw medewerkers te helpen deze situatie?

Bel 06 389 164 67, of mail naar contact@bmwe.info Wij staan tot uw beschikking in deze onzekere tijd.