Wie zijn wij

Bert Schilders

Drijfveren en passie

In 2016 ben ik met pensioen gegaan, maar dat betekende voor mij niet dat ik ‘achter de geraniums wilde gaan zitten’. Natuurlijk is het fijn om niet meer te maken te hebben met ‘het heilige moeten’ zoals ik dat altijd aanduidde. Maar niets meer omhanden hebben, zou uit den boze zijn.

Daarom ben ik blij dat ik mee mag doen binnen de BMWE-organisatie en mijn steentje kan bijdragen aan de groei. Dat is dan op een breed administratief gebied.

Ik vind het prachtig op deze manier nog betrokken te blijven bij ‘het echte leven’ en van de zijlijn te ervaren wat er allemaal nog zoal speelt in de maatschappij.

Achtergrond en ervaring

Ik heb bijna 35 jaar binnen multinationals gewerkt als HRM-er. In die tijd heb ik een rijke ervaring opgedaan op het omvangrijke gebied van personele vraagstukken. Op dat gebied mogen ze me nog steeds aanspreken voor zover dat kan natuurlijk. De kennis van actuele zaken is uiteraard minder, maar er blijft genoeg over te kunnen fungeren als ‘sparringpartner’, ‘spiegel’ of anderszins.

In mijn werk heb ik het altijd belangrijk gevonden praktisch, pragmatisch en georganiseerd bezig te zijn. Dat zijn ook de kwaliteiten die ik kan/wil inbrengen bij mijn werkzaamheden voor BMWE.