Nathalie Walvoort

specialisaties:

  • loopbaan coach
  • loopbaan coach 2e spoor
  • reïntegratie coach/case manager

Over mijzelf

Ik ben Nathalie Walvoort, geboren en getogen in Breda waar ik met veel plezier woon met mijn partner en 2 zoons. Ik heb een positieve uitstraling en vind het altijd een uitdaging om het beste uit iets of iemand te halen. In mijn trajecten zorg ik voor een luisterend oor en houd ik mensen (graag met de nodige humor) een spiegel voor. Een mooi compliment wat ik kreeg van een coachee:

“Nathalie, jij weet elke keer weer van een olifant een mug te maken!”

Mijn ervaring

Ik ben mijn loopbaan gestart als jobcoach voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Ik bemiddelde hen naar betaald werk bij verschillende bedrijven. Hierna heb ik ruim 20 jaar gewerkt als HR adviseur in een commerciële handelsonderneming, in de zorgsector en in het onderwijs.

Als HR adviseur was ik altijd bezig met de mens en zijn loopbaan/inzetbaarheid, zowel individueel als in teamverband. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen in een verzuimsituatie (zowel 1e spoor, reïntegratie bij de eigen werkgever, als ook 2e spoor, reïntegratie bij een andere werkgever). Ik vind het ontzettend fijn om met mensen in gesprek te gaan over welke waarden zij belangrijk vinden in het werk en of ze dat ook terug zien in hun huidige baan. Kijken in mogelijkheden staat hierbij centraal waarbij ik mensen coach in het verbreden van hun referentiekader.

Mijn passie

Ik heb een post HBO opleiding tot loopbaancoach gevolgd en houd me ook bezig met reïntegratie- trajecten. Nu kan ik ook mensen helpen die om een bepaalde reden niet meer kunnen terugkeren in hun huidige functie en gaan we op zoek naar een andere functie die past als een nieuwe jas.

Hoe neem je afscheid van een baan die je eigenlijk heel graag deed maar nu niet meer kan doen? Het is dan fijn als hier tijd en aandacht voor is, altijd wel in combinatie ook met vooruit kijken en kijken naar wat er wél is, zo blijf je lekker in beweging. Ieder mens heeft zijn unieke talenten en iemand helpen om deze inzichtelijk te maken, daar krijg ik energie van!

Mijn motto is: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan “

– Pippi Langkous –