Ron Strik

regio Eindhoven

specialisaties:

  • NLP coach
  • trainer

Jarenlang heb ik mijn diensten geleverd als creative director in de reclamewereld, waarbij er dagelijks een psychologisch spel wordt gespeeld. Ik heb altijd bedrijven beter gemaakt van de buitenkant, maar Nicole, mijn vrouw, maakt bedrijven juist beter van de binnenkant.

Ik kwam er steeds meer achter dat ik liever mensen verder help, in tegenstelling tot de producten/diensten die ze verkopen. Nicole’s werk inspireerde me om de NLP practitioner en masteropleiding te gaan volgen. Zodoende ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in familieopstellingen, vertrouwenspersoon-werk en executive coaching. Mijn ervaring in het (internationale) bedrijfsleven, communicatie, HR, personeelswerving en teamtrainingen helpen mij daarbij om echt te begrijpen wat er speelt bij mens en bedrijf.

“Ik help liever mensen verder”

Drijfveren en passie

Alles heeft inderdaad een reden. Ik ben van een commerciële wereld in een gevoelswereld terechtgekomen. Het directe contact met mensen ervaar ik als intenser en geeft mij persoonlijk veel meer voldoening. Met volle overtuiging.

Binnen BMWE doe ik de Expat coaching. Dit betekent dat ik in het Engels onze expat-klanten help.