Sylvia Janssen

regio Breda/Tilburg/Rotterdam

specialisaties:

  • bedrijfsmaatschappelijk werker
  • re-integratieconsultant
  • rouw- en verliesbegeleider
  • vertrouwenspersoon

Drijfveren en passie

Mijn drijfveer is mensen hun eigen kracht doen hervinden, waardoor ze anders kunnen omgaan met de ingrijpende gebeurtenissen die op hun pad zijn gekomen.

Achtergrond en ervaring

Werken met mensen is voor mij een grote bron van inspiratie. Zowel op het werk als privé weten mensen mij snel te vinden als ze ergens tegenaan lopen. Dit betreft onder andere vragen over loopbaan, zelfinzicht en ondersteuning bij een ingrijpende gebeurtenis. Ze zien in mij iemand die goed kan luisteren, die met hen meedenkt en praktische handvatten aandraagt.

Ik heb oprechte belangstelling voor mensen, een groot inlevingsvermogen, ben resultaatgericht, daadkrachtig en zorgvuldig. Ik zet me met passie en empathie in om de kwaliteit en vakmanschap van mensen te herkennen. Ik stel de vraag achter de vraag waar anderen ophouden en dring graag door tot de kern.

Naast mijn werk als bedrijfsmaatschappelijk werker ben ik ook werkzaam als re-integratieconsultant waarbij ik mensen met de diagnose kanker begeleid in hun re-integratie. Ook werk ik als rouw- en verliesbegeleider en vertrouwenspersoon.