Onze dienst

Coaching leidinggevenden / management

Een bedrijf goed neerzetten in de markt, dat kun je niet volhouden als het niet ín je bedrijf zit. Jouw bedrijf van binnenuit gezond maken is de eerste stap om een sterk bedrijf op te bouwen. Executive coaching helpt je daarbij.

Executive coaching

Bedrijfsmaatwerk Eindhoven verzorgt executive coaching voor (top)ondernemers, MT-leden/directeuren of hoge functionarissen binnen bedrijfsleven. Executive coaching helpt met het omgaan met weerstand of veranderingen binnen organisaties. We richten ons ook op het managen van de druk en stress die het werk met zich mee kan brengen. Alles zodat er gewerkt wordt in een gezonde bedrijfscultuur en dat zien jouw klanten ook.

Wanneer een executive coach een holistische benadering hanteert, betekent dit dat hij of zij niet alleen focust op professionele doelen en prestaties, maar ook aandacht besteedt aan de bredere aspecten van het leven van de leidinggevende. Een holistische insteek houdt in dat de coach erkent dat het persoonlijke leven, de emotionele gezondheid en de waarden van een individu van invloed kunnen zijn op hun professionele prestaties en leiderschap.

Enkele kenmerken van een holistische executive coaching benadering kunnen zijn:

  1. Persoonlijke ontwikkeling: Het ondersteunen van de leidinggevende bij het verkennen en ontwikkelen van hun persoonlijke waarden, doelen en groei op zowel professioneel als persoonlijk vlak.
  2. Welzijn en balans: Het aanmoedigen van een gezonde balans tussen werk en privéleven, en het erkennen van het belang van het welzijn van de executive.
  3. Emotionele intelligentie: Het ontwikkelen van emotionele intelligentie en het begrip van emotionele reacties in verschillende situaties, wat kan bijdragen aan effectievere leiderschapsvaardigheden.
  4. Levensdoelen en zingeving: Het verkennen van de bredere levensdoelen en het zoeken naar zingeving, om ervoor te zorgen dat professionele doelen in lijn zijn met de persoonlijke aspiraties van de leidinggevende.
  5. Integratie van werk en leven: Het bevorderen van de integratie van professionele doelen met persoonlijke waarden en levensstijl, om een meer samenhangend en bevredigend leven te ondersteunen.

Een holistische aanpak erkent dat het individu als geheel moet worden beschouwd en dat de verschillende aspecten van hun leven met elkaar verbonden zijn. Door aandacht te besteden aan zowel professionele als persoonlijke aspecten, tracht de holistische executive coach een breder en diepgaander begrip te creëren, wat kan leiden tot duurzame groei en effectiviteit op verschillende niveaus.

230405 bmwe 2023 0502
nicole bmwe 01

Ons team helpt je graag

Vind balans tussen werk en privé