Onze dienst

IEMT

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy. In het Nederlands: Integrale Oogbewegingstherapie. Deze vorm van therapie richt zich op het verlichten van emotionele en psychologische klachten via oogbewegingen. Het wordt vaak gebruikt om emotionele en psychologische klachten aan te pakken, zoals traumatische herinneringen, angststoornissen, fobieën, negatieve overtuigingen en beperkende emoties.

Tijdens de therapie volg je met de ogen de handbewegingen van de therapeut. Ondertussen richt je je aandacht op bepaalde interne ervaringen. Hierdoor kun je negatieve emoties en overtuigingen verminderen en nieuwe, positieve hulpbronnen ontwikkelen. De effecten van IEMT hangen af van jouw specifieke problemen.

Veel mensen melden positieve resultaten na IEMT, zoals vermindering van angst, verlichting van traumatische herinneringen, veranderingen in negatieve overtuigingen en een algemene verbetering van hun welzijn. Sommige mensen ervaren ook een verhoogde veerkracht en betere coping-mechanismen na de therapie.

iemt 3 bmwe
iemt 2 bmwe

Ons team helpt je graag

Vind balans tussen werk en privé