onze training

Bewustwording Werkstress

Bewustwording in een werkstresstraining leert je om meer rust en ruimte te creëren in een hectische omgeving. Dit vraagt zelfinzicht, zelfreflectie en zelfzorg.

In de training gaan we kijken naar factoren die stress op het werk veroorzaken en hoe deze stress je leven beïnvloedt.

Het doel van bewustwording is om meer inzicht te krijgen in eigen gedachten, gevoelens en gedragingen wanneer de omgeving hectisch en druk is. Dit maakt dat je meer effectiever en constructiever met stress kan omgaan en dat stress je minder in de greep houdt. Daardoor leef je je eigen leven.

Een werkstresstraining bestaat o.a. uit het leren van ontspanningstechnieken, het identificeren van stressoren en het aanpakken van negatieve denkpatronen. Door bewuster te worden van deze factoren, kun je beter omgaan met stress op het werk en je welzijn en prestaties verbeteren.

Communicatievaardigheden: we leren duidelijk en effectief te communiceren met collega’s (verbindende communicatie) en leidinggevenden. Dit leidt tot constructieve gesprekken en hechtere (werk)relaties.

“Dit kan ik dagelijks privé en zakelijk toepassen. Het komt helemaal binnen, wow! “

Fatima, Eindhoven

Deze training draagt bij aan:

  • Zelfreflectie: we gaan mild kijken naar eigen denkpatronen, gedragingen en emoties, en meer inzicht krijgen hoe deze bijdragen aan stress op het werk en je dagelijks leven
  • Mindfulness: we gaan leren in het huidige moment te zijn en bewust en zonder oordeel naar onszelf te kijken
  • Emotionele intelligentie: we leren emoties van onszelf meer te begrijpen en effectief te beheren, met deze inzichten word je je meer bewust van eigen gedrag en het effect hiervan op anderen

Ons team helpt u graag

Vind balans tussen werk en privé

Geen medewerkers gevonden.
Op dit moment zijn deze trainingen niet ingepland. Als je interesse hebt in deze training kun je je aanmelden via onderstaand formulier. Je wordt dan op de hoogte gehouden.
Hidden

Werkgever

Werknemer

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Reden aanmelding verzuimend?