onze training

Authentiek, open en respectvol leiderschap

Mensen worden vitaler van relaties en werk waarin je jezelf kan zijn, verbonden voelt met anderen en het gevoel te hebben ertoe te doen. Vitale mensen zijn gezonder, gemotiveerder, creatiever, innovatiever en verantwoordelijker.

Dit geldt ook voor jou als manager.

Samen bereik je meer. Jouw succes wordt bepaald door jouw verbinding met anderen. Samenwerken is logisch, maar gebeurt dit ook vanzelfsprekend in jouw werk? Kun je oprecht zeggen: “Ik kan niet zonder jullie, jullie kunnen niet zonder mij, voor het resultaat ben ik afhankelijk van jullie en jullie afhankelijk van mij?”

Doelstelling

In deze training focussen we op drie kernbegrippen die jouw rol als manager maken of breken in relatie tot je medewerkers en behalen van het resultaat:

 • Je ben authentiek, zichtbaar als persoon en rol als manager;
 • Je bent in staat om hierover open te communiceren;
 • Je hebt zicht op grenzen van jezelf en van de ander en kan afstemmen om het resultaat te bereiken.

Inhoud

De training is ervaringsgericht. Je ervaart wie je bent, hoe open je hierin bent en hoe je je verhoudt tot de ander. Wat is je kracht en wat is het positief tegenovergestelde? Door die uiterste met elkaar te verbinden ben je in balans.

We maken hierin gebruik van casuïstiek uit je eigen praktijk, zodat je handreikingen krijgt om de kennis en ervaringen in je eigen praktijk te oefenen.

Wat we vragen is onverschrokken eerlijkheid naar elkaar om met en van elkaar te leren.

Samen word je immers meer jezelf.

Resultaat

Als deze kernbegrippen verbonden zijn met elkaar en samenvallen met jou als persoon ben je herkenbaar, betrouwbaar en invoelbaar. Een rots in de branding. Iemand waarop je kan varen. Hard op de inhoud en zacht op de persoon. Een manager die anderen in hun kracht zet om samen het resultaat te behalen.

 • Dit kan ik dagelijks privé en zakelijk toepassen.
  Het maakt je bewust van hoe je communiceert, waarom je soms niet begrepen voelt, vooral kijken naar jezelf en wat dat voor invloed heeft op anderen. (HB uit Eindhoven)
 • Goede inzichten gekregen en toepasbaar in elk gesprek. (JvD uit Geldrop)
 • With my new skills I can, with confidence, start a dialogue/discussion with my supervisor and parents.
  (TB uit Veldhoven)
 • Met meer geloof in eigen kunnen, minder invullen voor een ander, helpt deze training mij zeker om dit in praktijk te brengen. (PvdH uit Tilburg)
 • De manier van luisteren, echt luisteren, naar de ander om zo de ander te helpen zonder jezelf te verliezen.
  De training kwam voor mij precies op het goede moment! Zeer toepasbaar en heeft mij veel handvatten gegeven. (LS uit Eindhoven)
 • Toepassing heel goed, mits je echt aanwezig bent (in jezelf). (GvdH uit Den Bosch)

Deze training draagt bij aan:

  No rows found.

Ons team helpt u graag

Vind balans tussen werk en privé

Geen medewerkers gevonden.
Op dit moment zijn deze trainingen niet ingepland. Als je interesse hebt in deze training kun je je aanmelden via onderstaand formulier. Je wordt dan op de hoogte gehouden.
Hidden

Training

Werkgever

Werknemer

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ