Onze dienst

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Met zin naar je werk gaan iedere ochtend? Fijn als dat kan, maar wat als dat niet meer lukt? Of als je helemaal niet meer naar je werk kunt? Of als je talenten niet (voldoende) worden benut? Voor zowel werkgever als werknemer is een bedrijfsmaatschappelijk werker inschakelen dan de juiste zet zodat jullie grip krijgen op de situatie en samen kunnen werken aan een duurzame oplossing. Daar wordt iedereen beter van.

Wat doet Bedrijfsmaatwerk Eindhoven?

Conflictbemiddeling, re-integratie, ondersteuning bij je PSA beleid (vertrouwenspersoon), psychosociale hulpverlening: Bedrijfsmaatwerk Eindhoven helpt je bij deze situaties. We geloven dat door écht goede persoonlijke hulp voor je medewerkers, je veel meer kracht uit je medewerkers kan halen. Daar helpen we je graag bij.

Waarbij helpt Bedrijfsmaatwerk Eindhoven?

  1. Werkstress door overbelasting, conflicten of ongewenst gedrag;
  2. Onzekerheid over de toekomst door reorganisaties;
  3. Functioneringsproblemen door verzuim, overplaatsing, disfunctioneren of re-integratie; Verzuimbegeleiding;
  4. Motiveringsproblemen door onzekerheid over de eigen loopbaanontwikkeling;
  5. Traumatische ervaring door agressie, ongeval of overlijden (mogelijkheid doorverwijzen naar onze EMDR/traumatherapeut of psycholoog);
  6. Verstoorde werk-privébalans door bijvoorbeeld mantelzorgverplichtingen, zorg voor kinderen, verhuizing en andere life-events;
  7. Persoonlijke problemen zoals schulden, (v)echtscheiding, rouw, verslaving en andere relatieproblemen.

Soms lukt het gewoon niet…

…maar dan is er Bedrijfsmaatwerk Eindhoven. Met ons bedrijf richten we ons op de mens in zijn werkleven. Want werk is nu eenmaal een zeer belangrijk onderdeel van je leven. Het is belangrijk je daar op je plek te voelen. Kortom: een goede balans tussen mens en bedrijf, dat is onze kracht. Als team van specialisten doen we dat via maatwerk op het gebied van coaching van individuele medewerkers, teams en organisaties.

220121 bmwe 2866 scaled
230405 bmwe 2023 0515

Ons team helpt je graag

Vind balans tussen werk en privé