Wie zijn wij

Wie zijn wij

Met ons bedrijf richten we ons op de mens in zijn werkleven. Want werk is nu eenmaal een zeer belangrijk onderdeel van je leven. Het is belangrijk je daar op je plek te voelen. Kortom: een goede balans tussen mens en bedrijf, dat is onze kracht. Als team van specialisten doen we dat via maatwerk op het gebied van coaching van individuele medewerkers, teams en organisaties.

Wij versterken, verbeteren en herstellen. En dat doen we niet zomaar. Onze effectieve en duurzame methodes bewijzen hun kracht keer op keer. Wij gaan voor resultaat en concrete stappen. Want jouw mensen … dat is en blijft het belangrijkste kapitaal binnen uw bedrijf. En dat verdient het beste onderhoud, een optimale werkomgeving en de juiste energie voor ontwikkeling, ontplooiing en zicht op de toekomst. Gemotiveerde en betrokken medewerkers zijn goud waard. Elke dag opnieuw.

Onze kracht:

een goede balans tussen mens en bedrijf

Bedrijfsmaatwerk biedt multidisciplinaire trajecten die vanuit de holistische mensvisie worden begeleid, waarbij we zowel naar het lichamelijke stuk als naar het psychische verhaal, het cognitieve en systemische verhaal de mens op de verschillende niveaus bekijken. We gebruiken dus ook voor bedrijfsmaatschappelijke hulpverlening een haptotherapeutische insteek waardoor we dieper kijken, verder gaan en daarmee aan structurele oplossingen werken.